MUSCLETECH TEST HD 90 CAPS

MUSCLETECH
100,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
MUSCLETECH
Cod produs - SKU 0001279
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Test HD de la MuscleTech este un supliment alimentar conceput pentru a sprijini cresterea nivelului total si liber al testosteronului, hormon esential pentru dezvoltarea si mentinerea masei musculare, cresterea fortei si a rezistentei, precum si pentru mentinerea sanatatii generale.


Beneficii:

  • PrimaVie® sustine functia mitocondriala, ceea ce poate imbunatati metabolismul celular si creste nivelul de ATP, ceea ce ajuta la cresterea energiei si a performantei fizice.
  • contine si alte ingrediente bine cunoscute pentru cresterea nivelului de testosteron, printre care radacina de urzica, tribulus si fasole de catifea.
  • stimularea productiei de testosteron prin activarea productiei de hormoni luteinizanti, care stimuleaza producerea de testosteron la nivelul testiculelor.
  • contine si ingrediente care ajuta la reducerea nivelului de estrogen si la cresterea nivelului de hormon de crestere (GH), cum ar fi extractul de ulei de seminte de dovleac si melatonina.
  • reducerea nivelului de estrogen ajuta la mentinerea unui raport echilibrat intre testosteron si estrogen, ceea ce poate duce la o crestere mai eficienta a masei musculare, in timp ce cresterea nivelului de GH ajuta la stimularea sintezei proteice si la dezvoltarea masei musculare.
  • Îmbunătățeste performanța sportiva


Mod de administrare:


Se administreaza 1 capsula de 2 ori pe zi.


Detalii

SKU
0001279
Categorii
Brand