MUTANT MADNESS 225G

MUTANT
99,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MUTANT

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Mutant Madness este un supliment de pre-antrenament, conceput pentru a vă oferi un impuls perfect și a vă pregăti pentru un are un gust perfect, iar utilizarea sa este ușoară și convenabilă. Este ideal pentru sportivii care doresc să își optimizeze performanța și să obțină cele mai bune rezultate din antrenamentele lor.


Beneficii:

  • conține un amestec de creatină, arginină, citrulină și beta-alanină. Aceste ingrediente sunt combinate într-un mod unic, pentru a oferi un efect puternic de creștere, eliminând oboseala și pregătindu-vă pentru antrenamente de mare intensitate.
  •  conține până la 500 mg de cofeină dintr-o matrice de cinci surse diferite, ceea ce ajută la îmbunătățirea energiei și concentrării mentale în timpul antrenamentelor.
  •  are un gust perfect, iar utilizarea sa este ușoară și convenabilă.
  • este ideal pentru sportivii care doresc să își optimizeze performanța și să obțină cele mai bune rezultate din antrenamentele lor.


Mod de administrare:

Se amestecă 1/2 lingurițe (pentru a evalua toleranța) și 1 cană de 250 ml de apă și consumați cu 30 de minute înainte de antrenament. Nu-l consumați cu 4 ore înainte de culcare.


 Ingrediente:
Regulatori de aciditate; Acid citric (E330), acid malic (E296), citrat de potasiu (E332), arome naturale și artificiale, îndulcitori; sucraloză (E955), agent anti-aglomerant; dioxid (E551), coloranți; Brilliant Blue FCF (E133).
 Detalii

Brand