MUTANT MADNESS ALL IN 504G

MUTANT
149,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MUTANT
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Madness All In 504G este un supliment alimentar creat special pentru sportivi care își doresc o creștere a masei musculare și o îmbunătățire a performanțelor fizice

Beneficii:

  • Creșterea masei musculare: Acest supliment alimentar conține o combinație de ingrediente, cum ar fi proteine, carbohidrați și aminoacizi, care ajută la creșterea masei musculare și la refacerea musculaturii după antrenament.
  • Îmbunătățirea performanțelor fizice: Madness All In 504G conține ingrediente precum creatina și beta-alanina, care ajută la creșterea capacității de antrenament și la îmbunătățirea performanțelor fizice în timpul antrenamentelor de forță și intensitate mare.

  • Reducerea oboselii și a extenuării: Suplimentul conține vitamine și minerale esențiale, precum magneziu și vitamina B6, care ajută la reducerea oboselii și extenuării în timpul antrenamentelor intense.

  • Susținerea sistemului imunitar: Madness All In 504G conține ingrediente precum vitamina C și zinc, care ajută la susținerea sistemului imunitar și la reducerea riscului de infecții sau boli în timpul perioadelor de antrenament intens.

  • Gust delicios: Acest supliment alimentar are o gamă variată de arome delicioase, ceea ce îl face o opțiune plăcută pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanțele fizice și să crească masa musculară.

Mod de administrare:  2 serviri/zi

Detalii

Brand