NUTRAMINO FUEL ENERGY DRINK 500ML

8,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Nutramino Fuel Energy Drink 500ml este o băutură energizantă care conține cafeină și aminoacizi, precum și vitamine și minerale. 

Beneficii:

  • Conținutul de cafeină: Nutramino Fuel Energy Drink conține 160 mg de cafeină pe porție de 500 ml. Această cantitate este echivalentă cu aproximativ două cești de cafea și poate ajuta la creșterea nivelului de energie și a atenției.
  • Aminoacizi esențiali: Produsul conține aminoacizi esențiali, cum ar fi leucina, izoleucina și valina, care sunt necesari pentru sinteza proteinelor și pentru creșterea și repararea țesuturilor musculare.
  • Vitamine și minerale: Nutramino Fuel Energy Drink conține vitaminele B6 și B12, care sunt importante pentru metabolismul energetic și pentru funcția normală a sistemului nervos. De asemenea, conține și minerale precum calciu și magneziu, care sunt esențiale pentru sănătatea oaselor și a mușchilor.
  • Calorii și zahăr: O porție de 500 ml de Nutramino Fuel Energy Drink conține 25 de calorii și 0 g de zahăr adăugat. Este important de menționat că băuturile energizante pot fi bogate în calorii și zahăr, așa că este important să verificați eticheta nutrițională și să consumați cu moderație.

Mod de administrare: 1 sticla dupa antrenament

Detalii

Categorii