NUTREND CARBOSNACK GEL 50G

NUTREND
5,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
NUTREND

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

NUTREND CARBOSNACK GEL este un supliment alimentar sub formă de gel, destinat sportivilor pentru a-și asigura un aport rapid de carbohidrați în timpul efortului fizic intens.

Beneficii:

  • Furnizează energie rapidă: Carbohidrații sunt o sursă importantă de energie pentru organism, iar NUTREND CARBOSNACK GEL conține carbohidrați care sunt absorbiți rapid de organism și furnizează energie rapidă.
  • Ajută la menținerea nivelului de glucoză din sânge: Consumul de carbohidrați poate ajuta la menținerea nivelului de glucoză din sânge, ceea ce poate fi important în timpul efortului fizic intens.

  • Îmbunătățește performanța fizică: Consumul de NUTREND CARBOSNACK GEL poate ajuta la îmbunătățirea performanței fizice, deoarece furnizează energie rapidă și poate preveni epuizarea.

  • Sporește recuperarea după efort fizic: Consumul de NUTREND CARBOSNACK GEL poate ajuta la reducerea timpului de recuperare după efortul fizic, deoarece furnizează carbohidrați care ajută la refacerea rezervelor de glicogen din organism.

  • Este ușor de utilizat: NUTREND CARBOSNACK GEL este ușor de transportat și de utilizat în timpul efortului fizic. Este disponibil sub formă de pliculeț, iar conținutul poate fi consumat direct din pliculeț.

Mod de administrare: Consumați în timpul antrenamentului, administrați cu o cantitate suficientă de apă. Maxim 4 doze pe zi.

Detalii

Categorii
Brand