NUTREND CARNITINE 3000 SHOT 60ML

NUTREND
5,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
NUTREND

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Carnitine 3000 de la Nutrend este unul dintre produsele cu cel mai mare conținut de bază de carnitină de pe piață si cel mai eficient arzător natural de grăsimi sub formă lichidă. Carnitina este o substanță care apare în mod natural în organism, pe care acesta o poate sintetiza din aminoacizii L-lizină, L-metionină și L-glicină în prezența vitaminei C, a vitaminei B6 și a fierului,a carei principala funcție metabolică este de a transporta acizi grași cu lanț lung în matricea mitocondrială pentru beta-oxidare. Beta-oxidarea este calea metabolică pentru utilizarea depozitelor de grăsimi ca sursă de energie. Această cale apare în partea celulei numită matrice mitocondrială, iar L-carnitina este esențială pentru transportul acizilor grași în acest spațiu.

Conține o doză puternică de 3 g de L-carnitină, taurină, crom, care contribuie la metabolismul normal al macronutrienților, cofeina și extract de ceai verde, care ajută la controlul greutății si vitaminele B1, B3, B5 și B6, care contribuie la reducerea oboselii și a metabolismului energetic normal si nu contine zahar.

 

Beneficii

 • ajută la îmbunătățirea performanțelor de stimulare, concentrare și rezistență
 • ajută la reducerea greutății corporale.
 • contine 3000 mg L-carnitina ( CARNIPURE™ )
 • contine Cofeina si Taurina, extract de ceai verde ( 50 % polifenoli ), crom si vitamine
 • nu contine zahar
 • imbunatateste metabolismul
 • formă lichidă ce se absoarbe ușor

 

Mod de administrare: Doza maximă este de 60 ml. Consumaţi cu 30 de minute înainte de activitatea fizică.

 

Ingrediente

 • Carnipure® este o materie primă superioară de L-Carnitină, fabricată de compania elvețiană Lonza, este o L-carnitină de înaltă puritate, provine din producție controlată și standardizată, procesul de productie respectand cele mai înalte standarde de calitate. L - Carnitina este un aminoacid natural ce foloseste la mentinerea controlului greutatii, fiind sintetizat in ficat si rinichi, iar apoi distribuit in intregul corp. Este un supliment nutritiv care ajuta la scaderea in greutate destinat persoanelor active si sportivilor.
 • Taurina acționează efectiv asupra formării energiei și asigură recuperarea rapidă a masei musculare, hidratează perfect organismul, îmbunătățește funcțiile creierului, crește performanța sportivă, susține regenerarea și, în plus, promovează arderea grăsimilor.
 • Cofeina este un stimulent puternic folosit pentru îmbunătățirea performanțelor și pentru creșterea nivelului de energie.
 • Extract de ceai verde contine antioxidanți în cantitate ridicată ce ajută corpul să metabolizeze grăsimile pe post de combustibil în timpul antrenamentelor lungi, care cresc rezistența la efort contribuind la imbunatatirea andurantei în timpul activităților aerobice.
 • Cromul contribuie la metabolismul macronutrienților și menține glicemia la niveluri normale si reduce pofta de mâncare
 • Vitamina B1 este vitala petru functionarea normala a celulelor si a nervilor. Este indispensabila schimburilor dintre celulele creierului. Activeaza memoria.
 • Vitamina B3 este necesara pentru furnizarea energiei din carbohidrati, proteine si grasimi, pentru sinteza grasimilor si pentru formarea celulelor rosii.
 • Vitamina B5 contribuie la producerea de energie, prin metabolizarea grasimilor si carbohidratilor. Totodata, aceasta mentine parul, pielea si ficatul sanatoase.
 • Vitamina B6 ajuta organismul sa se foloseasca de carbohidati si proteine. Joaca un rol cheie in prelucrarea aminoacizilor, in asezarea proteinelor. Este fundamentala pentru buna functionare a creierului.

 

Informaţii nutriţionale


Servire

60ml

 

Conţinut / Servire

 

DZR%

Valoare energetică

53 kJ/ 13 kcal

 

Lipide

0g

 

Glucide

0,1g

 

Proteine

2,3g

 

Sodiu

0g

 

L-Carnitina

3000mg

 

Taurină

1000mg

 

Cafeină

127mg

 

Extract de ceai verde

90mg

 

Vitamina B1

1,5mg

136%

Vitamina B3

20mg

125%

Vitamina B5

10mg

167%

Vitamina B6

3mg

214%

Crom

100 µg

250%

 

Detalii

Categorii
Brand
Aroma
Ananas