NUTREND COMPRESS BIG 900G

NUTREND
82,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
NUTREND
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

COMPRESS BODYBUILDING INSTANT GAINER (COMPRESS B.I.G.) este un supliment de nouă generație cu ingrediente unice și foarte eficiente.

La baza COMPRESS B.I.G. se află un mix special de surse proteice atent selecționate: Amestec de proteină NitroPeptide (NPPB), creat în urma cercetărilor efectuate de compania NUTREND.
Acest amestec conține un raport optim de proteine, obținute prin tehnologii moderne (ex.: metoda de producție CFM). Amestecul proteic de nitropeptide oferă un aport de aminoacizi maxim și de lungă durată mușchilor (masă musculară și creștere). Amestecul este realizat pentru a oferi o eliberare graduală și continuă fiecărui ingredient din amestec în sistemul digestiv și în fluxul sanguin.

Carbohidrații din COMPRESS B.I.G. sunt reprezentați de o nouă generație de carbohidrați, izomaltuloza (Palatinoza) care are aceeași valoare energetică precum glucoza (ceea ce înseamnă că oferă organismului zaharurile necesare pentru reenergizare), fără să cauzeze o creștere glicemică nedorită (numită și hiperglicemie). Cu 6000 mg de aminoacizi BCAA și 3000 mg de L-Glutamină în fiecare porție de COMPRESS B.I.G., vei avea parte de o băutură pre-antrenament puternică, ce-ți va permite să atingi o mai bună performanță fără echilibru proteic negativ. Consumul COMPRESS B.I.G. după antrenament îți garantează un început rapid al procesului de recuperare necesară pentru creșteri semnificative în masa musculară.
NPPB este o combinație multisinergistică de trei componente ce există în organism în cantități semnificative:
Componentul PeptoPro – proteină hidrolizată derivată din fracţiunea de cazeină, di și tripeptide, care intră foarte repede și ușor în sistemul digestiv și fluxul sanguin. Datorită tehnologiei unice de producție, aceste mici peptide sunt rapid absorbite în fluxul sanguin ceea ce inseamnă că sunt pregatite să înceapă procesul anabolic (creștere musculară).

Beneficii:

  • proteina din zer (WPI si WPC) care este absorbită în sistemul digestiv mai lent deoarece trebuie să fie divizată în bucatele mici de peptide și aminoacizi. Izolatul și concentratul proteic din zer pîtrund în fluxul sanguin puțin mai târziu dar exact la timp, atunci când PeptoPro este folosit de celulele musculare pentru procesul anabolic. Datorită utilității graduale a componenților individuali din amestecul de proteine NitroPeptide, o alimentare permanentă și de durată cu cantitatea maximă de aminoacizi necesari este oferită. Proteina de zer din NPPB conține WPI (Izolat proteic din zer) și WPC (Concentrat proteic din zer)
  • proteina din zer (WPI) este creată cu o tehnologie de producție revoluționară (microfiltrații) care previne denaturarea proteine
  • profilul proteic al COMPRESS B.I.G. este îmbogățit și colostrom  ce conține factori de crețtere ce stimulează procesele anabolice din organism
  • palatinoza este un carbohidrat unic, cu indice glicemic mic, care prelungește energizarea sub forma glucozei.

Mod de
administrare:ca supliment alimentar, pentru a obţine un efect maxim, a se consuma prima servire(70g) cu aproximativ 60-90 minute înainte de antrenament, iar a doua servire imediat după antrenament.Informații nutriționale Nutrend Compress B.I.G.:

Servire: 70gr  
Conținut / Servire   DZR%
Valoare Energetică 1116 kJ/263 kcal
Proteine 19.5g
  -din care BCAA 6000mg
Carbohidrați 40.4g
Lipide 2.6g
Fibre 2.7g
Sodiu 0.07g
Inulină 700mg
L-Glutamină 3000mg
Zinc 2.5mg 35%
Magneziu 37mg 10%
Vitamina B1 0.7mg 64%
Vitamina B2 0.7mg 50%
Vitamina B6 0.7mg 50%

Profil de aminoacizi pentru 100g produs:

Esențiali Esențiali Condiționat Neesențiali
Amino Acid (EAAs) Amino Acid (CAAs) Amino Acid (NAAs)
 Triptofan 348mg  Arginină  450mg  Acid Aspartic  1924mg
 Valină 2002mg  Cisteină 565mg  Serină 748mg
 Treonină 907mg  Tirozină   665mg  Glicină  306mg
 Izoleucină 2088mg  Histidină     366mg  Alanină 866mg
 Leucină 4186mg  Prolină  848mg  
 Lizină 1776mg Acid-Glutamic 2955mg  
 Fenilalanină 641mg L-Glutamină 4285mg  
 Metionină 414mg


Ingrediente Nutrend Compress B.I.G. aromă ciocolată: maltodextrină, amestec proteic NitroPeptide (concentrat proteic din zer, CFM izolat proteic din zer, PeptoPro cazeina hidrolizată), izomaltuloză (Palatinose), cacao, L-Glutamină, dextroză, L-Leucină, emulsificator (lecitină din soia), L-Izoleucină, L-Valină, inulină, colostru (40% imunoglobulinaă), agent de îngroşare (gumă xanthan), amestec ZMA (aspartat de magneziu, mono l-metionină și aspartat de zinc), agenţi anti sinterizare (fosfat de calciu și dioxid de siliciu), îndulcitori (acesulfam K și sucraloză), vitamine (B1, B2, B6).

Detalii

Brand
Aroma
Ciocolata+cacao

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review