NUTREND COMPRESS WHEY AMINO 10000 300TAB

NUTREND
160,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
NUTREND
Cod produs - SKU 604

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Nut Compress Whey Amino 10000 300 tablete este un supliment alimentar care conține aminoacizi esențiali și neesențiali, obținuți din proteina de zer (whey protein). Acest supliment este utilizat pentru a sprijini creșterea musculară, recuperarea musculară și îmbunătățirea performanței în timpul antrenamentelor fizice.

Beneficii:

  • Creșterea masei musculare: Aminoacizii sunt considerați "blocurile de construcție" ai proteinelor, care sunt esențiale pentru creșterea și repararea mușchilor. Consumul de aminoacizi sub formă de supliment alimentar poate ajuta la creșterea masei musculare și la accelerarea procesului de recuperare musculară după antrenamente intense.
  • Îmbunătățirea performanței fizice: Consumul de aminoacizi poate ajuta la îmbunătățirea performanței fizice, prin creșterea rezistenței și a capacității de antrenament.
  • Reducerea timpului de recuperare: Consumul de aminoacizi sub formă de supliment alimentar poate ajuta la reducerea timpului necesar pentru recuperarea musculară după antrenamentele fizice.
  • Menținerea sănătății sistemului imunitar: Aminoacizii sunt esențiali pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, ajutând la producerea de anticorpi și la lupta împotriva infecțiilor.

Mod de administrare: a se consuma 5 tablete de 3 ori pe zi.

Detalii

SKU
604
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review