NUTREND MAGNESLIFE DRINK POWDER 300G

NUTREND
80,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
NUTREND

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Nutrend Magneslife Drink Powder 300G este un supliment alimentar care furnizează magneziu într-o formă ușor de absorbit de către organism. Acesta este destinat pentru persoanele care au nevoie de o cantitate mai mare de magneziu decât poate fi obținută din alimentația zilnică.

Beneficii:

  • Susține funcționarea normală a sistemului nervos: Magneziul este un mineral esențial pentru sănătatea sistemului nervos. Nutrend Magneslife Drink Powder 300G furnizează o cantitate adecvată de magneziu pentru a sprijini funcționarea normală a sistemului nervos.
  • Ajută la menținerea sănătății oaselor și a dinților: Magneziul este, de asemenea, important pentru sănătatea oaselor și a dinților. Acesta ajută la menținerea densității osoase și la prevenirea afecțiunilor osoase precum osteoporoza.

  • Sprijină funcția musculară: Magneziul joacă un rol important în funcția musculară și poate ajuta la reducerea oboselii musculare și la îmbunătățirea performanței fizice. Nutrend Magneslife Drink Powder 300G poate fi utilizat ca un supliment alimentar pentru a sprijini funcția musculară și pentru a reduce riscul de leziuni musculare.

  • Ajută la reducerea stresului: Magneziul este cunoscut pentru proprietățile sale de reducere a stresului și de relaxare a mușchilor. Nutrend Magneslife Drink Powder 300G poate ajuta la reducerea stresului și la îmbunătățirea stării de spirit.

  • Este ușor de utilizat: Nutrend Magneslife Drink Powder 300G este ușor de utilizat și poate fi amestecat cu apă sau cu alte băuturi pentru a crea o băutură cu gust plăcut. Acest supliment poate fi utilizat de persoanele active și de sportivi pentru a sprijini performanța fizică și pentru a menține sănătatea generală.

Mod de administrare: Se utilizează 1 porție zilnic

Detalii

Brand