NUTREND N1 PRO 300G

NUTREND
110,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
NUTREND

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Nutrend N1 Pro 300g este un supliment nutritiv destinat sportivilor si persoanelor active care doresc sa isi imbunatateasca performantele si sa isi mentina sanatatea generala. Acesta contine o combinatie de aminoacizi cu lant ramificat (BCAA), aminoacizi esentiali si aminoacizi neesentiali, precum si glutamina si vitamine.

Beneficii:

  • Creste sinteza proteica: Consumul de BCAA poate ajuta la cresterea sintezei proteice si la reducerea catabolismului muscular.
  • Creste masa musculara: Consumul de BCAA poate ajuta la cresterea masei musculare si la imbunatatirea compozitiei corporale.

  • Imbunatateste recuperarea musculara: Consumul de BCAA si glutamina poate ajuta la reducerea timpului de recuperare si la imbunatatirea performantei sportive.

  • Creste rezistenta si energie: Consumul de BCAA poate ajuta la cresterea nivelului de energie si la imbunatatirea rezistentei fizice.

  • Intareste sistemul imunitar: Consumul de glutamina si vitamine poate ajuta la intarirea sistemului imunitar si la combaterea infectiilor

Mod de administrare: max 20g /zi

Detalii

Brand