NUTREND PUMP 225G

NUTREND
90,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
NUTREND

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Un amestec eficient, care conține stimulenți ce sprijină sistemul circulator și activitatea musculară eficientă în timpul antrenamentelor. Datorită absenței cafeinei, acest produs poate fi consumat seara, iar ritmul somnului nu va fi perturbat. Ashwaganda sprijină vitalitatea și are un impact pozitiv asupra stării de bine și asupra rezistenței în timpul antrenamentelor.
 

Beneficii:

  • susține circulația și îmbunătățește performanța musculară
  • ashwagandha îmbunătățește vitalitatea și energia la antrenament
  • fara cofeina
  • fără zahăr
 
Mod de administrare Nutrend Pump: amestecați o servire de 15g (jumătate de cupă) în 250ml de apă. Beți cu aproximativ 30 de minute înainte de activitatea fizică. În timpul activităților de rezistență, este necesar să completați acest produs cu carbohidrați și cu un aport ridicat de lichide . Doza zilnică maximă este de 15g. Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 
Atenție! Din cauza concentrației ridicate a substanțelor eficiente, se pot observa particule nedizolvate în băutură. Este un lucru normal pentru acest produs și nu trebuie considerat a fi un defect. Senzația de furnicături este o reacție obișnuită. Pliculețe din cutia produsului nu sunt destinate consumului.
 

Informații nutriționale Nutrend Pump:

Servire: 15g  
Conținut / Servire   VNR%
L-citrullină malat 5000mg
Beta-alanină 3000mg
Monostearat de glicerol 2000mg
Colină 200mg
L-tirozină 1000mg
Taurină 256mg
Extract de piper negru 2mg
Extract de Bacopa monieri 300mg
Extract de Ashwaganda  500mg
Tiamină (vitamina B1) 2.2mg 200%
Niacină (vitamina B3) 32mg 200%
Acid Pantotenic (vitamina B5) 12mg 200%
Vitamina B12 2.5µg 100%
Sodiu 200mg
Zaharuri < 0.2g


Ingrediente Nutrend Pump:

Aroma Berry splash

L-citrulină malat, beta-alanină, monostearat de glicerol, L-tirozină, aromă, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, colină L-bitartrat, extract de ashwaganda (5% withanolide), citrat de sodiu, extract de Bacopa monnieri, taurină, clorură de sodiu, fosfat de calciu, concentrat de morcov negru, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru (95% piperină) – Bioperine®, cianocobalamină. Poate conține urme de soia și proteine din lapte.

Aroma Bubble gum 

L-citrulină malat, beta-alanină, monostearat de glicerol, L-tirozină, taurină, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, colină L-bitartrat, extract de ashwaganda (5% withanolide), citrat de sodiu, extract de Bacopa monnieri, clorură de sodiu, fosfat de calciu, aromă, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru (95% piperină) – Bioperine®, colorant albastru brilliant blue FCF, cianocobalamină. Poate conține urme de soia și proteine din lapte.

Aroma Rainbow

L-citrulină malat, beta-alanină, monostearat de glicerol, L-tirozină, taurină, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, colină L-bitartrat, extract de ashwaganda (5% withanolide), citrat de sodiu, extract de Bacopa monnieri, clorură de sodiu, agent antiaglomerant fosfat de calciu, concentrat de sfeclă, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru (95% piperină) – Bioperine®, cianocobalamină. Poate conține urme de soia și proteine din lapte.

Aroma Tropical blend

L-citrulină malat, beta-alanină, monostearat de glicerol, L-tirozină, aromă, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, colină L-bitartrat, extract de ashwaganda (5% withanolide), citrat de sodiu, extract de Bacopa monnieri, taurină, clorură de sodiu, agent antiaglomerant fosfat de calciu, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, concentrat de șofrănaș, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru (95% piperină) – Bioperine®, colorant betacaroten, cianocobalamină. Poate conține urme de soia și proteine din lapte.

Detalii

Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review