NUTREND SHAKER 700ML

NUTREND
35,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
NUTREND
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Shaker -ul Nutrend de 700 ml este un recipient special conceput pentru amestecarea și consumul băuturilor proteice sau a altor băuturi nutriționale.

Beneficii:

  • Ușor de utilizat: Cu un design ergonomic, shaker-ul Nutrend este ușor de manevrat și poate fi utilizat de oricine, chiar și în timpul antrenamentelor.
  • Capacitate mare: Capacitatea de 700 ml face ca acest shaker să fie potrivit pentru a pregăti băuturi proteice sau alte suplimente nutritive în cantități mai mari, oferind astfel o hidratare adecvată.

  • Material de calitate: Shaker-ul este fabricat din materiale rezistente, precum plasticul durabil, care îl face rezistent la deteriorare și igienic.

  • Sistem de amestecare eficient: Acest shaker are un sistem de amestecare care permite o distribuire uniformă a pulberii în lichid, evitând astfel formarea de cocoloașe.

  • Ușor de curățat: Datorită materialului din care este fabricat, shaker-ul Nutrend este ușor de curățat și poate fi spălat cu ușurință.

  • Portabilitate: Datorită dimensiunilor și designului compact, shaker-ul poate fi ușor transportat într-un rucsac sau geantă de sport, fiind astfel potrivit pentru utilizarea în sala de sport, în aer liber sau la locul de muncă.

Detalii

Categorii
Brand