NUTREND STAINLESS STEEL BOTTLE 750ML

NUTREND
65,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
NUTREND

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Sticla metalică Nutrend de 750 ml este un recipient pentru băuturi sportive conceput pentru a fi utilizat în timpul activităților fizice, antrenamentelor sau călătoriilor. 

Beneficii :

  • Capacitate mare: Sticla metalică Nutrend de 750 ml are o capacitate mare, astfel încât puteți transporta o cantitate mai mare de lichid, ceea ce este ideal pentru a vă menține hidratarea în timpul antrenamentelor intense sau a activităților fizice.
  • Durabilitate: Sticla metalică Nutrend de 750 ml este fabricată din materiale de calitate superioară, ceea ce o face durabilă și rezistentă la deteriorare.
  • Întreținere ușoară: Sticla metalică Nutrend de 750 ml este ușor de curățat și poate fi spălată în mașina de spălat vase.
  • Design elegant: Sticla metalică Nutrend de 750 ml are un design elegant și modern, ceea ce o face ideală pentru a fi utilizată în orice situație, fie că este vorba despre o sală de sport sau o călătorie în natură.
  • Reutilizabilă și eco-friendly: Sticla metalică Nutrend de 750 ml este reutilizabilă, ceea ce reduce impactul asupra mediului înconjurător, prin evitarea utilizării sticlelor de plastic de unică folosință.

Detalii

Categorii
Brand