NUTREND VEGAN CRUNCHY BAR 40G

NUTREND
4,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
NUTREND
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Nutrend Vegan Crunchy Bar este o bară proteică vegană și fără gluten, concepută pentru a oferi o sursă rapidă și convenabilă de proteine și energie pentru persoanele active sau pentru cei care doresc să își suplimenteze dieta cu proteine.

Bara conține o combinație de ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi proteine vegetale, fulgi de ovăz, semințe și fructe uscate, care oferă o gamă variată de nutrienți esențiali pentru organism.

Beneficii:

  • Sursă de proteine vegetale: Bara conține proteine vegetale din mazăre și orez, care oferă un profil complet de aminoacizi esențiali pentru organism. Aceste proteine sunt ideale pentru vegani, vegetarieni și pentru cei care doresc să își diversifice sursele de proteine.
  • Fără gluten și lactoză: Bara este fără gluten și lactoză, fiind potrivită și pentru persoanele care suferă de intoleranțe alimentare.
  • Sursă de energie rapidă: Nutrend Vegan Crunchy Bar oferă o sursă rapidă de energie datorită carbohidraților complecși din fulgii de ovăz și fructele uscate.
  • Gust delicios: Bara are un gust delicios datorită ingredienților naturali și aromei subtile de vanilie sau ciocolată.
  • Ușor de transportat și consumat: Bara este ușor de transportat și poate fi consumată oriunde, fiind ideală pentru a fi luată în timpul activităților fizice sau ca gustare între mese.

Detalii

Categorii
Brand