OLIMP AAKG 7500 EXTREME SHOT 25ML

Olimp Sport Nutrition
10,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
Olimp Sport Nutrition
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Olimp AAKG 7500 Extreme Shot este un supliment alimentar sub formă de shot, care conține L-arginină alfa-cetoglutarat (AAKG), un aminoacid esențial care ajută la creșterea fluxului sanguin și la îmbunătățirea circulației sangvine în corp

Beneficii:

  • Sprijină creșterea musculară: AAKG este un precursor al oxidului nitric, care ajută la creșterea fluxului sanguin și la îmbunătățirea aportului de nutrienți și oxigen la mușchi, ceea ce poate sprijini creșterea musculară.
  • Îmbunătățește performanța fizică: Consumul de AAKG poate ajuta la creșterea nivelului de energie și la reducerea oboselii, ceea ce poate îmbunătăți performanța fizică în timpul antrenamentelor.

  • Susține recuperarea musculară: Consumul de AAKG poate ajuta la îmbunătățirea fluxului sanguin la mușchi și la reducerea durerii musculare și a inflamației, ceea ce poate susține recuperarea musculară după antrenament.

  • Ușor de utilizat: Olimp AAKG 7500 Extreme Shot este ușor de utilizat, pur și simplu agită flaconul și bea-l cu 30 de minute înainte de antrenament pentru a sprijini performanța fizică sau imediat după antrenament pentru a sprijini recuperarea musculară.

Mod de administrare: 1-3 portii/zi

Detalii