OLIMP BLACKWEILER SHERD SHOT 60ML

Olimp Sport Nutrition
8,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
Olimp Sport Nutrition
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

OLIMP BLACKWEILER SHRED SHOT 60ML este un supliment alimentar sub formă de băutură care conține o combinație de ingrediente menite să sporească performanța fizică și să ajute la arderea grăsimilor. Printre ingredientele active se numără extract de guarana, extract de cafea verde, L-carnitină, L-tirozină, extract de piper negru și vitamine.

Beneficii:

  • Creșterea performanței fizice - Extractul de guarana și extractul de cafea verde conțin cafeină, care poate ajuta la creșterea nivelului de energie și la reducerea senzației de oboseală. Acest lucru poate fi util pentru a menține un nivel ridicat de performanță pe parcursul antrenamentelor.
  • Arderea grăsimilor - L-carnitina este un aminoacid care ajută la transportul acizilor grași în celulele musculare, unde aceștia pot fi arși pentru energie. Extractul de piper negru poate ajuta la creșterea termogenezei, adică la creșterea producției de căldură în corp, ceea ce poate contribui la arderea caloriilor.

  • Îmbunătățirea metabolismului - Extractul de guarana și extractul de cafea verde pot ajuta la stimularea metabolismului, ceea ce poate spori procesul de ardere a grăsimilor.

  • Îmbunătățirea concentrării și a stării de spirit - L-tirozina este un aminoacid care ajută la producția de neurotransmițători, precum dopamina și noradrenalina, care pot îmbunătăți concentrarea și starea de spirit.

Mod de administrare: 1 shot/zi