OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY GOLD STANDARD 908G

OPTIMUM NUTRITION
189,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
OPTIMUM NUTRITION

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 908g este un supliment nutritiv ce contine proteina izolata din zer, proteina concentrata din zer si peptida hidrolizata din zer. Acest produs este conceput pentru a ajuta la cresterea masei musculare si la sustinerea recuperarii musculare dupa antrenament.

 Beneficii :

  • Creste masa musculara: Proteina din zer este una dintre cele mai eficiente surse de proteina pentru cresterea masei musculare.
  • Creste forta si performanta: Consumul de proteina din zer poate ajuta la cresterea fortei si a performantei sportive.

  • Sustine recuperarea musculara: Consumul de proteina din zer poate ajuta la reducerea timpului de recuperare musculara dupa antrenament.

  • Contine aminoacizi esentiali: Proteina din zer contine aminoacizi esentiali, precum leucina, care sunt importante pentru cresterea masei musculare.

  • Usor de digerat: Proteina din zer este usor de digerat si absorbita de organism, ceea ce poate ajuta la maximizarea absorbtiei si utilizarii de catre organism a nutrientilor.

Mod de administrareGold Standard 100% Whey Protein este ideala atunci cand se consuma dimineata si / sau cu 30 de minute inainte sau imediat dupa antrenament. Pur si simplu, adauga o masura cu varf in 180-240 ml de apa rece.

Detalii

Categorii