OPTIMUM NUTRITION EAA ENERGY 432G

OPTIMUM NUTRITION
120,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
OPTIMUM NUTRITION
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Optimum Nutrition EAA Energy 432g este un supliment alimentar care furnizează aminoacizi esențiali (EAA) și energie.

Beneficii:

  • Stimulează sinteza proteinelor: EAA sunt aminoacizi esențiali care nu pot fi sintetizați de corpul uman și trebuie obținuți prin alimentație sau suplimente. Acești aminoacizi sunt esențiali pentru sinteza proteinelor și, prin urmare, pentru creșterea și repararea țesuturilor musculare.
  • Îmbunătățește performanța fizică: EAA Energy conține ingrediente precum cafeina și extractul de ceai verde, care pot spori energia și performanța fizică. Aceste ingrediente ajută la creșterea nivelului de energie și la reducerea oboselii, ceea ce poate fi benefic pentru antrenamentele intense.
  • Promovează recuperarea musculară: Suplimentul conține și glutamină, un aminoacid care ajută la reducerea inflamației și la refacerea țesuturilor musculare după antrenamente intense. De asemenea, poate ajuta la reducerea durerii musculare și la îmbunătățirea mobilității.
  • Poate sprijini pierderea în greutate: EAA Energy conține ingrediente precum L-carnitina, care ajută la arderea grăsimilor și la creșterea nivelului de energie. În combinație cu exercițiile fizice regulate și o dietă echilibrată, acest supliment poate fi benefic pentru pierderea în greutate.

Mod de administrare: 16 g/zi

Detalii

Categorii