PURITANS PRIDE GINSENG COMPLEX 75 Capsule

PURITANS PRIDE
45,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
PURITANS PRIDE
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Ginseng Complex de la Puritan's Pride este un supliment alimentar ce conține o combinație de extracte de ginseng, care poate avea multiple beneficii pentru sănătatea noastră.

Beneficii:

  • stimularea sistemului imunitar: unele studii sugerează că ginsengul poate ajuta la îmbunătățirea funcției sistemului imunitar, prin creșterea producției de celule imune și îmbunătățirea răspunsului acestora la agenții patogeni.
  • imbunătățirea performanței cognitive: ginsengul poate ajuta la îmbunătățirea funcției cognitive, prin creșterea concentrației și a performanței mentale, precum și prin reducerea stresului și a oboselii.
  • reducerea stresului și a anxietății: unele studii sugerează că ginsengul poate ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate, prin creșterea producției de serotonină și dopamină, doi neurotransmițători implicați în reglarea stării de spirit.
  • sprijinirea sănătății sexuale: unele studii sugerează că ginsengul poate ajuta la îmbunătățirea funcției sexuale, prin creșterea fluxului sanguin în zona genitală și creșterea nivelului de testosteron.
  • reducerea inflamației și a nivelului de zahăr din sânge: ginsengul poate avea proprietăți antiinflamatorii și antidiabetice, prin reducerea nivelului de zahăr din sânge și a inflamației în corp

Mod de administrare:  2 capsule/zi de preferat în timpul mesei.

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review