QNT Curcuma+ 90 Vegan Caps

QNT
60,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
QNT
Cod produs - SKU 0022702
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Curcuma+ 90 Vegan Caps este un supliment alimentar care conține curcumă, un condiment utilizat frecvent în bucătăria indiană și asiatică, care are multiple beneficii pentru sănătate.


Beneficii:

  • are proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la reducerea inflamației în organism. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele care suferă de artrita sau boli inflamatorii intestinale.
  •  are proprietăți antioxidante puternice, ceea ce înseamnă că poate ajuta la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi. Aceste efecte antioxidante pot fi benefice pentru sănătatea generală și pot ajuta la prevenirea bolilor cronice, cum ar fi cancerul și bolile de inimă.

  •  ajuta la îmbunătățirea funcției cognitive și poate fi utilă în prevenirea sau tratarea afecțiunilor cognitive, cum ar fi boala Alzheimer.

  •  ajuta la reducerea durerii: curcumina poate ajuta la reducerea durerii și inflamației în organism, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele care suferă de dureri cronice sau de afecțiuni inflamatorii.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi

Detalii

SKU
0022702
Categorii
Brand
QNT