QNT EASY BODY SKINNY PROTEIN BAR 35G

QNT EASY BODY
5,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
QNT EASY BODY

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

EB Skinny Protein Bar 35G este un baton proteic care conține o cantitate mare de proteine și este destul de mic și ușor de transportat, astfel încât poate fi consumat în orice moment al zilei.

Beneficii:

  • Sursă de proteine: Fiecare baton conține o cantitate semnificativă de proteine care ajută la menținerea și dezvoltarea masei musculare. Acestea sunt importante pentru persoanele care se antrenează intens sau care doresc să își îmbunătățească compoziția corporală.
  • Gust delicios: EB Skinny Protein Bar 35G are un gust delicios, astfel încât poate fi o alternativă mai sănătoasă la dulciurile obișnuite. De asemenea, acesta poate ajuta la satisfacerea poftei de dulce, fără a consuma cantități mari de zahăr.

  • Ușor de transportat: Deoarece batonul este mic și ușor de transportat, acesta poate fi luat cu tine oriunde ai merge. Acesta poate fi un înlocuitor sănătos pentru gustările nesănătoase, cum ar fi fast food-ul sau gustările procesate.

  • Conține fibre: Fiecare baton conține și o cantitate semnificativă de fibre, care ajută la menținerea sănătății tractului digestiv și la reducerea senzației de foame.

  • Potrivit pentru dietele de slăbire: Deoarece batonul este bogat în proteine și fibre, acesta poate fi util pentru persoanele care urmează o dietă de slăbire sau doresc să își reducă aportul caloric zilnic.


Mod de administrare: 1 baton/zi

Detalii