QNT H2O L-CARNITINE IMMUNITY WATER 500ML

QNT
7,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
QNT

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

QNT H2O L-Carnitine Immunity Water 500ml este o băutură hidratantă care conține L-carnitină și vitamina C, fiind concepută pentru a susține funcția imunitară și pentru a ajuta la arderea grăsimilor.

 Beneficii :

  • Susținerea funcției imunitare: Băutura conține vitamina C, un nutrient esențial pentru susținerea funcției imunitare și pentru prevenirea bolilor infecțioase.
  • Ajută la arderea grăsimilor: L-carnitina este un aminoacid care ajută la transportul acizilor grași în mitocondriile celulelor, unde aceștia sunt transformați în energie. Consumul de L-carnitină poate ajuta la arderea grăsimilor și la îmbunătățirea performanței fizice.

  • Hidratare: QNT H2O L-Carnitine Immunity Water 500ml este o băutură hidratantă, care poate ajuta la refacerea nivelului de hidratare și la menținerea unui nivel optim de hidratare în timpul antrenamentelor sau activităților fizice.

  • Convenabilă: Această băutură este ușor de transportat și poate fi consumată oriunde, oferind o opțiune sănătoasă și convenabilă pentru a-ți susține nevoile nutriționale și hidratarea.

Mod de administrare: 1 sticla/zi

Detalii

Categorii
Brand
QNT

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review