REAL PHARM CITRUARGIN 300G

REAL PHARM
59,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
REAL PHARM
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Real Pharm CitruArgin 300g este un supliment nutritiv care contine arginina si citrulina, doua aminoacizi esentiali pentru organismul uman

Beneficii:

  • Creste nivelul de oxid nitric: Arginina este un precursor al oxidului nitric, o substanta care dilata vasele de sange si imbunatateste circulatia sangelui. Acest lucru poate ajuta la imbunatatirea performantelor sportive, la reducerea oboselii musculare si la cresterea pompajului muscular.
  • Imbunatateste fluxul sanguin: Citrulina este un alt precursor al oxidului nitric si poate ajuta la imbunatatirea fluxului sanguin si la reducerea tensiunii arteriale.

  • Creste energie si rezistenta: Arginina si citrulina pot ajuta la cresterea nivelului de energie si la imbunatatirea rezistentei fizice.

  • Contribuie la cresterea masei musculare: Consumul de arginina si citrulina poate ajuta la cresterea sintezei de proteine si la cresterea masei musculare.

  • Imbunatateste sistemul imunitar: Arginina si citrulina pot ajuta la intarirea sistemului imunitar si la combaterea infectii

Mod de administrare:  1 servire/zi

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review