RICHPIANA 5% KILL IT 357G

5% NUTRITION
169,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
5% NUTRITION

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Rich Piana 5% Kill It 357g este un supliment nutritiv pre-antrenament, destinat sportivilor si persoanelor active care doresc sa isi imbunatateasca performantele si sa obtina un antrenament mai intens. Acesta contine o combinatie de ingrediente precum beta-alanina, L-citrulina, L-arginina, creatina si cafeina, care ajuta la cresterea energiei si a intensitatii antrenamentului.


Beneficii:

  • Creste nivelul de energie: Consumul de creatina si cafeina poate ajuta la cresterea nivelului de energie si la imbunatatirea performantei sportive.
  • Imbunatateste vasodilatatia: Consumul de L-citrulina si L-arginina poate ajuta la imbunatatirea vasodilatatia, ceea ce poate duce la o mai buna alimentare a muschiului cu oxigen si nutrienti.

  • Creste puterea si rezistenta: Consumul de beta-alanina poate ajuta la cresterea puterii si rezistentei in timpul antrenamentului.

  • Sprijina cresterea masei musculare: Consumul de creatina poate ajuta la cresterea masei musculare si la imbunatatirea performantei sportive.

  • Reducesenzatia de oboseala: Consumul de beta-alanina si L-citrulina poate ajuta la reducerea senzatiei de oboseala si la cresterea intensitatii antrenamentului.

Mod de administrare: se amesteca 1/2 supa cu 300-500 Ml apa rece si consumati cu 30 de minute inainte de antrenament

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review