RSP NUTRITION Creatine Monohydrate 300g

RSP NUTRITION
50,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
RSP NUTRITION
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Creatine Monohydrate este un supliment alimentar folosit în special de sportivii care urmăresc creșterea masei musculare și îmbunătățirea performanței fizice.


Beneficii:

  • creșterea masei musculare: creatina ajută la creșterea forței și a masei musculare prin creșterea nivelului de ATP din mușchi, ceea ce duce la o creștere a energiei și a capacității de a efectua exerciții fizice de intensitate ridicată.
  • imbunătățirea performanței fizice: creatina  îmbunătăteste performanța fizică în timpul antrenamentelor de forță și rezistență prin creșterea capacității musculare de a efectua eforturi intense și reducerea oboselii musculare.

  • imbunătățirea funcției cerebrale:  creatina îmbunătățeste funcția cognitivă și memoria, precum și proteja creierul împotriva bolilor neurodegenerative.

  • protejarea mușchilor împotriva degenerării: creatina  ajuta la prevenirea degenerării musculare prin protejarea celulelor musculare împotriva stresului oxidativ.

  • imbunătățirea recuperării după antrenament: consumul de creatină ajuta la reducerea durerii musculare și a inflamației după antrenament, ceea ce duce la o recuperare mai rapidă a mușchilor.

Mod de administrare:  5g/zi

DISCLAIMER: Produsele pre-workout si cele de pompare contin ingrediente active higroscopice beta-alanina, glicerol sau citrulina, iar acestea se pot intari in timp sau pot dezvolta mici bulgarasi tari. Intrucat proprietatile higroscopice atrag si absorb umiditatea din aer, cand acestea sunt expuse la diferse niveluri de temperatura sau umiditate variabila, pot aparea mici modificari in textura, precum bulgarasi sau produs intarit. Este IMPORTANT de stiut faptul ca aceste proprietati NU influenteaza in niciun fel calitatea si eficacitatea produselor. Este important de stiut faptul ca acestea sunt 100% sigure pentru consum.

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review