RSP NUTRITION Creatine Monohydrate 300g

RSP NUTRITION
50,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
RSP NUTRITION
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Creatine Monohydrate este un supliment alimentar folosit în special de sportivii care urmăresc creșterea masei musculare și îmbunătățirea performanței fizice.


Beneficii:

  • creșterea masei musculare: creatina ajută la creșterea forței și a masei musculare prin creșterea nivelului de ATP din mușchi, ceea ce duce la o creștere a energiei și a capacității de a efectua exerciții fizice de intensitate ridicată.
  • imbunătățirea performanței fizice: creatina  îmbunătăteste performanța fizică în timpul antrenamentelor de forță și rezistență prin creșterea capacității musculare de a efectua eforturi intense și reducerea oboselii musculare.

  • imbunătățirea funcției cerebrale:  creatina îmbunătățeste funcția cognitivă și memoria, precum și proteja creierul împotriva bolilor neurodegenerative.

  • protejarea mușchilor împotriva degenerării: creatina  ajuta la prevenirea degenerării musculare prin protejarea celulelor musculare împotriva stresului oxidativ.

  • imbunătățirea recuperării după antrenament: consumul de creatină ajuta la reducerea durerii musculare și a inflamației după antrenament, ceea ce duce la o recuperare mai rapidă a mușchilor.

Mod de administrare:  5g/zi

Detalii

Categorii