RSP NUTRITION Pump Boost 180G

RSP NUTRITION
120,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
RSP NUTRITION
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Pump Boost este un supliment alimentar sub formă de pulbere ce conține o combinație de ingrediente care au rolul de a crește fluxul sanguin la nivelul mușchilor și de a îmbunătăți performanța fizică în timpul antrenamentelor


Beneficii:

  • creșterea pompelor musculare: Pump Boost conține o combinație de arginină, citrulină și nitrati care îmbunătățesc circulația sanguină la nivelul mușchilor, ceea ce duce la o creștere a pompelor musculare.

  • creșterea rezistenței și a puterii: acest supliment alimentar conține și beta-alanină, care ajută la creșterea rezistenței și a puterii musculare în timpul antrenamentelor.

  • imbunătățirea performanței fizice: Pump Boost conține și cafeină și taurină, care au efecte stimulante asupra sistemului nervos central și pot îmbunătăți performanța fizică în timpul antrenamentelor.

  • reducerea senzației de oboseală: printre ingredientele active din Pump Boost se numără și vitaminele B6 și B12, care ajută la reducerea senzației de oboseală și la menținerea energiei pe parcursul antrenamentelor.

  • cresterea concentrării și a stării de alertă: Pe lângă efectul stimulant al cafeinei, Pump Boost conține și extract de rădăcină de ginseng, care poate îmbunătăți concentrarea și starea de alertă mentală.

Mod de administrare: 1 portie inainte de antrenament

Detalii