RSP NUTRITION QUADRALEAN 150CAPS

RSP NUTRITION
100,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
RSP NUTRITION
Cod produs - SKU 0000634
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Quadralean este un supliment alimentar destinat persoanelor care doresc să slăbească și să își îmbunătățească compoziția corporală. Acesta conține o combinație de ingrediente naturale care pot ajuta la creșterea ratei metabolice, reducerea poftelor alimentare, stimularea lipolizei (arderea grăsimilor) și îmbunătățirea energiei și stării de spirit.


Beneficii:

  • sprijinirea pierderii în greutate: prin creșterea ratei metabolice, reducerea poftelor alimentare și stimularea lipolizei, Quadralean poate ajuta la arderea mai rapidă a grăsimilor și la pierderea în greutate.
  • imbunătățirea energiei: Quadralean conține ingrediente care pot spori energia și starea de spirit, astfel încât să vă puteți antrena mai intens și să vă mențineți activitatea fizică de-a lungul zilei.

  • reducerea poftelor alimentare: unele ingrediente din Quadralean  ajuta la reducerea poftelor alimentare, ceea ce poate face mai ușoară menținerea unui deficit caloric și a unei diete sănătoase.

  • imbunătățirea performanței sportive: Quadralean  ajuta la îmbunătățirea performanțelor sportive prin stimularea energiei și a lipolizei, ceea ce poate duce la o creștere a rezistenței și a puterii fizice.

Mod de administrare:  se iau cate 3 capsule pe stomacul gol, de 2 ori pe zi sau conform recomandarilor unui medic.

Detalii

SKU
0000634
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review