SCITEC 100% WHEY PROTEIN 5000G

SCITEC
549,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SCITEC
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Scitec 100% Whey Protein este un supliment alimentar sub formă de pudră, care conține proteine din zer și concentrați de proteine din lapte. Produsul este creat special pentru susținerea masei musculare și a recuperării după antrenament.

 Beneficii:

  • Proteine de calitate: Scitec 100% Whey Protein conține proteine din zer și concentrat de proteine din lapte, care sunt considerate unele dintre cele mai bune surse de proteine, deoarece au o valoare biologică ridicată și sunt ușor digerabile.
  • Conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi: Scitec 100% Whey Protein conține un conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele care doresc să reducă aportul acestor macronutrienți din alimentația lor.

  • Conținut bogat de aminoacizi esențiali: Produsul este bogat în aminoacizi esențiali, care sunt necesari pentru sinteza proteinelor și dezvoltarea musculară.

  • Arome delicioase: Produsul vine în diferite arome delicioase, cum ar fi ciocolată, vanilie, căpșuni și multe altele, ceea ce face ușor să îți personalizezi băutura proteică.

  • Ușor de utilizat: Scitec 100% Whey Protein este ușor de utilizat, pur și simplu amestecă o porție cu apă sau lapte și bea-o după antrenament sau între mese pentru a sprijini dezvoltarea musculară și recuperarea.

Mod de administrare: 1 portie/zi

Detalii

Categorii
Brand