SCITEC BCAA XPRESS 280G

SCITEC
79,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SCITEC
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

BCAA XPRESS 280 GRAME este un supliment alimentar fabricat de Scitec Nutrition. Conține o combinație de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) și vitamina B6. BCAA-urile sunt esențiale pentru organism și nu pot fi sintetizate de corpul uman, fiind necesare prin alimentație sau suplimentare. Acestea includ leucina, izoleucina și valina, care sunt importante pentru creșterea și regenerarea musculară, precum și pentru reducerea timpului de recuperare după antrenamente.

Beneficii:

  • creșterea și protejarea masei musculare: BCAA-urile sunt esențiale pentru creșterea și repararea mușchilor și pot ajuta la protejarea masei musculare în timpul perioadelor de restricție calorică sau după eforturi fizice intense.
  • reducerea durerii musculare: BCAA XPRESS 280 GRAME poate ajuta la reducerea durerii musculare post-antrenament și la creșterea capacității de recuperare după eforturi fizice intense.

  • imbunătățirea performanței: BCAA XPRESS 280 GRAME poate ajuta la creșterea nivelului de energie și la îmbunătățirea performanței în timpul antrenamentelor intense, prin reducerea senzației de oboseală și de epuizare.

  • creșterea absorbției de aminoacizi: vitamina B6 poate ajuta la creșterea absorbției de aminoacizi în organism, inclusiv de BCAA-uri, ceea ce poate îmbunătăți efectele suplimentării cu acești aminoacizi.

Mod de administrare:  se amestecăm zilnic o porție (7 g = 3/4 lingură de dozare) de praf BCAA Xpress cu 300 ml de apă

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review