SCITEC EAA+GLUTAMINE 300G

SCITEC
75,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SCITEC
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

SCITEC EAA+GLUTAMINE 300G este un supliment alimentar ce conține o combinație de aminoacizi esențiali (EAA) și glutamină. Acești aminoacizi sunt esențiali pentru creșterea și recuperarea mușchilor și sunt indispensabili pentru sportivii care își doresc să își îmbunătățească performanțele

Beneficii:

  • Stimulează sinteza de proteine: Aminoacizii esențiali sunt componentele de bază ale proteinelor și joacă un rol esențial în construirea și repararea țesuturilor musculare. Consumul de EAA poate spori sinteza de proteine și ajuta la construirea de masă musculară.
  • Sprijină recuperarea musculară: Glutamina este un aminoacid care ajută la refacerea și recuperarea țesuturilor musculare după exerciții intense. Consumul de glutamină poate reduce durerea musculară și poate accelera timpul de recuperare.

  • Reduce catabolismul muscular: EAA+GLUTAMINE poate ajuta la prevenirea catabolismului muscular, adică degradarea țesuturilor musculare, care poate apărea în timpul antrenamentelor intense și în perioadele de dietă restrictivă.

  • Îmbunătățește performanța: Aminoacizii esențiali pot ajuta la îmbunătățirea performanțelor sportive și la creșterea energiei și a rezistenței în timpul antrenamentului.

  • Gust delicios: Produsul este disponibil în mai multe arome, astfel încât puteți alege varianta preferată și să vă bucurați de gustul plăcut al băuturii.

Mod de administrare: Se amestecă 1 porție (9 g) cu 500 ml apă zilnic.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review