SCITEC HOT BLOOD 20G GUARANA

SCITEC
5,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SCITEC
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

SCITEC HOT BLOOD 20G GUARANA este un supliment alimentar pre-antrenament care conține o combinație de ingrediente menite să îmbunătățească performanța fizică și să sporească energia și concentrarea în timpul antrenamentului.

Beneficii:

  • Sporește performanța fizică: SCITEC HOT BLOOD 20G GUARANA conține ingrediente precum beta-alanină, arginină și citrulină, care au fost asociate cu îmbunătățirea performanței fizice și creșterea capacității de exercițiu.
  • Crește energia și concentrarea: Produsul conține guarana, o plantă care conține cafeină și alte substanțe similare, care pot spori energia și concentrarea în timpul antrenamentului.

  • Stimulează sinteza de oxid nitric: SCITEC HOT BLOOD 20G GUARANA conține arginină și citrulină, care sunt precursori ai oxidului nitric, un compus care dilată vasele de sânge și poate crește fluxul de sânge și oxigen către mușchi în timpul antrenamentului.

  • Gust delicios: Produsul este disponibil în mai multe arome, astfel încât puteți alege varianta preferată și să vă bucurați de gustul plăcut al băuturii pre-antrenament.

Mod de administrare: Se recomanda un plic pe zi. Se dizolva in 400-500 ml apa.Se consuma cu 30-45 minute inainte de antrenament.

Detalii

Brand