SCITEC HOT BLOOD 300G

SCITEC
73,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SCITEC
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

HOT BLOOD 300G este un supliment alimentar produs de Scitec Nutrition. Este conceput pentru a sprijini performanța fizică în timpul antrenamentelor cu intensitate ridicată și conține o varietate de ingrediente care pot oferi beneficii pentru sportivi și persoanele active.

Beneficii:

  • imbunătățirea performanței fizice: Hot Blood 300G conține aminoacizi esențiali, creatină și arginină, care pot ajuta la creșterea forței musculare, la îmbunătățirea performanței fizice și la reducerea timpului de recuperare după antrenament.
  • creșterea capacității de concentrare și alertă mentală: Hot Blood 300G conține extract de guarana și cafeină, care pot ajuta la îmbunătățirea capacității de concentrare și de alertă mentală în timpul antrenamentelor și activităților intense.

  • reducerea oboselii: Hot Blood 300G conține aminoacizi esențiali și beta-alanină, care pot ajuta la reducerea oboselii și la creșterea capacității de a face efort fizic intens.

  • creșterea nivelului de energie: Hot Blood 300G conține extract de guarana și cafeină, care pot ajuta la creșterea nivelului de energie și la reducerea senzației de oboseală.

Mod de administrare:  se amestecă un plic în 300-500 ml apă rece, şi se consumă cu 30-45 minute înainte de antrenament 

Detalii

Brand