SCITEC HOT BLOOD HARDCORE 700G

SCITEC
179,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SCITEC
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Scitec Hot Blood Hardcore 700g este un supliment alimentar sub formă de pudră, conceput pentru a ajuta la creșterea performanței în timpul antrenamentelor și la îmbunătățirea recuperării musculare.

Formula sa conține o combinație de ingrediente active, precum creatină, aminoacizi, extracte de plante și vitamine, care sunt cunoscute pentru efectele lor benefice asupra performanței și recuperării.

Beneficii:

  • Creșterea performanței: Suplimentul conține creatină, un compus cunoscut pentru capacitatea sa de a spori forța și performanța fizică, prin creșterea nivelului de ATP (adenozin trifosfat) din organism.
  • Creșterea energiei și a rezistenței: Formula conține o combinație de aminoacizi esențiali, precum leucina, izoleucina și valina, care ajută la creșterea energiei și a rezistenței, reducând oboseala și contribuind la menținerea funcționării musculare normale.
  • Îmbunătățirea recuperării musculare: Suplimentul conține L-glutamină, un aminoacid esențial pentru recuperarea musculară, precum și extracte de plante precum ginkgo biloba, ginseng și guarana, care ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și a oxigenării musculare, favorizând recuperarea.
  • Conținut ridicat de vitamine și minerale: Formula este bogată în vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea generală și pentru funcționarea normală a organismului, precum vitaminele B, C și E, zincul și magneziul.
  • Gust și solubilitate: Scitec Hot Blood Hardcore 700g are o gamă variată de arome și se dizolvă ușor în apă sau lapte, făcând administrarea suplimentului o experiență plăcută.

Mod de administrare:  Consumați o porție cu 30 de minute înainte de antrenament și una în timpul antrenamentului

DISCLAIMER: Produsele pre-workout si cele de pompare contin ingrediente active higroscopice beta-alanina, glicerol sau citrulina, iar acestea se pot intari in timp sau pot dezvolta mici bulgarasi tari. Intrucat proprietatile higroscopice atrag si absorb umiditatea din aer, cand acestea sunt expuse la diferse niveluri de temperatura sau umiditate variabila, pot aparea mici modificari in textura, precum bulgarasi sau produs intarit. Este IMPORTANT de stiut faptul ca aceste proprietati NU influenteaza in niciun fel calitatea si eficacitatea produselor. Este important de stiut faptul ca acestea sunt 100% sigure pentru consum.


Detalii

Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review