SCITEC HYDROLIZED WHEY PROTEIN 910G

SCITEC
144,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SCITEC
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Scitec Hydrolized Whey Protein 910g este un supliment alimentar proteic care furnizează proteine de înaltă calitate și cu absorbție rapidă. 

Beneficii:

  • Proteine de înaltă calitate: Scitec Hydrolized Whey Protein conține proteine din zer hidrolizate, care sunt proteine cu absorție rapidă și cu un conținut ridicat de aminoacizi esențiali. Aceste proteine sunt de înaltă calitate și pot ajuta la creșterea și repararea țesuturilor musculare.
  • Absorbție rapidă: Proteinele hidrolizate din zer sunt pre-digerate, ceea ce înseamnă că acestea sunt fragmentate în peptide mai mici, ceea ce facilitează absorbția rapidă în organism. Acest lucru poate fi benefic pentru recuperarea musculară și pentru susținerea creșterii musculare.
  • Conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi: Scitec Hydrolized Whey Protein conține un nivel scăzut de carbohidrați și grăsimi, ceea ce o face o opțiune ideală pentru persoanele care urmează o dietă scăzută în carbohidrați sau care doresc să-și controleze consumul de calorii.
  • Diverse arome: Produsul este disponibil în diferite arome, precum ciocolată, vanilie și căpșuni, ceea ce poate fi benefic pentru a îmbunătăți gustul și a face consumul acestuia mai plăcut.

Mod de administrare: se amestecă o porție (23g, 2/3 cupă) de pulbere 100% hidroizolată în 250 ml apă rece. În zilele de antrenament, luați-l după antrenament, în zilele de odihnă consumați oricând în timpul zilei.

Detalii

Categorii
Brand