SCITEC JUMBO 4.4KG

SCITEC
220,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SCITEC
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

SCITEC JUMBO este un supliment alimentar sub formă de pudră, creat pentru a susține creșterea masei musculare și a forței fizice. Produsul are o concentrație ridicată de proteine, carbohidrați și alte substanțe nutritive esențiale, precum creatină, glutamină și vitamine.

 Beneficii:

  • Creșterea masei musculare: SCITEC JUMBO furnizează o cantitate mare de proteine de calitate, care sunt necesare pentru creșterea și repararea musculaturii. De asemenea, produsul conține creatină, o substanță nutritivă care poate sprijini creșterea masei musculare.
  • Refacerea musculară: Suplimentul conține glutamină, un aminoacid care ajută la recuperarea și refacerea musculară după exercițiile fizice intense.
  • Creșterea forței fizice: Creatina din SCITEC JUMBO poate sprijini creșterea forței fizice și performanței în timpul exercițiilor fizice.
  • Susținerea metabolismului: SCITEC JUMBO conține vitaminele B6, B12 și C, care ajută la susținerea metabolismului normal și la reducerea oboselii și a extenuării.
  • Îmbunătățirea sistemului imunitar: Produsul conține vitaminele C și E, care sunt antioxidanți puternici și ajută la susținerea sistemului imunitar.

Mod de administrare: 1 doza de 2 ori pe zi

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review