SCITEC SUPERHERO 285G

SCITEC
136,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SCITEC
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

SCITEC SUPERHERO 285G este un supliment alimentar conceput pentru a ajuta la îmbunătățirea performanței sportive și pentru a sprijini creșterea musculară

Beneficii:

  • Energie și forță sporite: SCITEC SUPERHERO 285G conține ingrediente precum creatina, beta-alanina și cafeina, care pot ajuta la îmbunătățirea nivelului de energie și forță fizică, permițând antrenamente mai intense și mai eficiente.
  • Sprijin pentru creșterea musculară: Suplimentul conține ingrediente precum BCAA-urile (aminoacizi cu catenă ramificată) și proteina din zer, care pot ajuta la sprijinirea procesului de creștere musculară și la menținerea masei musculare.

  • Performanță sporită: SCITEC SUPERHERO 285G conține ingrediente precum beta-alanina și citrulina malat, care pot ajuta la îmbunătățirea performanței sportive și la reducerea oboselii musculare.

  • Digestie ușoară: Suplimentul este ușor de digerat și de asimilat de organism, datorită formulei sale avansate și a ingredientelor de calitate superioară.

  • Gust plăcut: SCITEC SUPERHERO 285G este disponibil în mai multe arome, astfel încât puteți alege varianta preferată și să vă bucurați de gustul plăcut în timpul antrenamentelor sau după acestea.

Mod de administrare:Amestecați o porție (9,5 g – 1 cupă) cu 350 ml de apă și consumați înainte de antrenament.

Detalii

Brand