SCIVATION XTEND PRO WHEY ISOLATE 2.27KG

SCIVATION
259,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SCIVATION
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Scivation Xtend Pro Whey Isolate este un supliment proteic de calitate superioară, conceput pentru a sprijini creșterea și recuperarea musculară. Produsul conține izolat de proteine din zer, care este considerat unul dintre cele mai bune surse de proteine disponibile, fiind bogat în aminoacizi esențiali și în aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA).

Beneficii:

  • Cresterea masei musculare: Proteinele sunt esențiale pentru creșterea și dezvoltarea musculaturii, iar Scivation Xtend Pro Whey Isolate conține o cantitate mare de proteine de calitate superioară, care ajută la construirea și repararea țesutului muscular.
  • Recuperare musculara: Aminoacizii din proteinele din zer ajută la reducerea durerii musculare și la recuperarea mai rapidă a mușchilor după antrenament.
  • Absorbție rapidă: Proteinele din zer sunt absorbit mai rapid de organism decât alte surse de proteine, asigurând o creștere și recuperare mai rapidă a mușchilor.
  • Conține BCAA: Scivation Xtend Pro Whey Isolate este bogat în aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), care ajută la creșterea și repararea mușchilor, îmbunătățind performanța și reducând timpul de recuperare.
  • Gust excelent: Scivation Xtend Pro Whey Isolate este disponibil în diferite arome și este cunoscut pentru gustul său excelent, ceea ce face consumul să fie mai plăcut.

Mod de administrare: dupa necesitate

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review