Shaker DORIAN YATES 700 ml

DORIAN YATES NUTRITION
30,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
DORIAN YATES NUTRITION

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Dorian Yates Signature Shaker - 700 ml

Acesta este un recipient de 700 ml pentru băuturi, creat special pentru a face amestecarea și consumul shake-urilor și băuturilor proteice mai ușoare. Acest shaker este fabricat din materiale de înaltă calitate și este proiectat pentru a fi rezistent la uzură, spălare și agitare.

Designul ergonomic al capacului și al butonului de deschidere asigură o deschidere ușoară și rapidă, iar capacitatea de 700 ml este perfectă pentru a încăpea o porție de băutură proteică sau orice altă băutură de antrenament pe care doriți să o amestecați. Acest shaker are de asemenea măsurători precise pe partea laterală, astfel încât să puteți măsura cantitatea exactă de lichid și pudră pentru fiecare băutură.

Acest shaker este ușor de curățat și de utilizat, iar designul său elegant și modern face ca acesta să fie un accesoriu excelent pentru orice sportiv sau pentru oricine care își dorește să consume băuturi proteice sau băuturi de antrenament într-un mod mai ușor și mai eficient.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review