Shaker GASPARI Crater Cap 770 ml

GASPARI NUTRITION
39,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
GASPARI NUTRITION
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

GASPARI SHAKER CRATER CAP 770ML este un recipient pentru băuturi proteice și alte băuturi nutritive, folosit în special pentru amestecarea pulberilor cu lichide, cum ar fi băuturile proteice, pre-antrenamentul și alte suplimente alimentare sub formă de pulbere.


Beneficii:

  • Acest shaker are o capacitate de 770 ml și este echipat cu un capac de siguranță împotriva scurgerilor numit "crater cap", care asigură că băutura este bine sigilată în timpul amestecării și transportului. Este fabricat dintr-un material durabil și rezistent la spălare și poate fi curățat ușor cu ajutorul unei perii și apă.
  • Capul acestui shaker este prevăzut cu un filtru special pentru a preveni formarea de cocoloașe în băutura proteică sau alte băuturi nutritive, precum și pentru a asigura o amestecare uniformă a pulberii cu lichidul.
  • Acest shaker este ideal pentru cei care doresc să își amestece băuturile proteice sau alte suplimente nutritive într-un mod rapid și eficient, indiferent dacă se află la sală sau în altă parte.
  • Prin utilizarea acestui shaker, puteți amesteca și consuma băutura proteică sau alte suplimente nutritive într-un mod simplu și fără efort, contribuind astfel la creșterea performanțelor și rezultatelor în ceea ce privește antrenamentele fizice și alimentația sportivă.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review