Shaker NUTREND 400 ml

NUTREND
15,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
NUTREND
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Shakerul Nutrend de 400 ml este un recipient special conceput pentru amestecarea rapidă și eficientă a băuturilor proteice, a shake-urilor sau a altor băuturi sportive.

Beneficii :

  • Amestecare uniformă: Shakerul Nutrend de 400 ml este prevăzut cu o minge de amestecare care ajută la dizolvarea uniformă a pudrei proteice sau a altor suplimente nutritive în băutură, asigurând astfel o consistență netedă și fără cocoloașe.
  • Capacitate optimă: Shakerul Nutrend de 400 ml are o capacitate optimă pentru a încăpea o băutură proteică sau un shake proteic, fără a ocupa prea mult spațiu în ghiozdan sau geantă.
  • Durabilitate: Shakerul Nutrend de 400 ml este fabricat din materiale de calitate superioară, asigurând astfel durabilitate și longevitate.
  • Ușor de curățat: Shakerul Nutrend de 400 ml este ușor de curățat și poate fi spălat în mașina de spălat vase.
  • Portabilitate: Shakerul Nutrend de 400 ml este compact și ușor, putând fi transportat oriunde, astfel încât să puteți avea mereu la îndemână băutura proteică sau shake-ul proteic preferat.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review