SMARTSHAKE ORIGINAL REAL MADRID 800ML

SMARTSHAKE
39,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SMARTSHAKE
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

SMARTSHAKE ORIGINAL REAL MADRID este o sticlă de apă cu design licențiat oficial de la clubul de fotbal Real Madrid.

Beneficii:

  • Această sticlă este concepută pentru a vă ajuta să vă mențineți hidratați în timpul activităților sportive sau în timpul zilei și are o capacitate de 800 ml.
  • Sticla este fabricată din material rezistent și durabil, cu un design ergonomic pentru o prindere confortabilă și ușoară. Are un capac etanș cu o clapetă care se deschide ușor, permițând un flux de lichid controlat și eliminând riscul scurgerilor.
  • De asemenea, sticla este prevăzută cu un compartiment pentru prafuri proteice sau suplimente, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință suplimentele nutritive de care aveți nevoie în timpul antrenamentelor sau în timpul zilei.
  • Compartimentul este detașabil și ușor de curățat.
  • În concluzie, SMARTSHAKE ORIGINAL REAL MADRID este o sticlă de apă cu design licențiat oficial de la clubul de fotbal Real Madrid, fabricată din material rezistent și durabil, cu un design ergonomic și un capac etanș cu clapetă pentru un flux de lichid controlat.
  • Aceasta este prevăzută cu un compartiment detașabil pentru prafuri proteice sau suplimente, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru sportivi și persoanele active care doresc să-și îmbunătățească performanțele și să se mențină hidratate în timpul activităților lor fizic

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review