SMARTSHAKE ORIGINAL2GO 800ML

SMARTSHAKE
49,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SMARTSHAKE
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

SMARTSHAKE ORIGINAL2GO 800ML este un shake-er sportiv cu o capacitate de 800 ml, proiectat pentru a fi ușor de utilizat și de transportat. Este un produs perfect pentru persoanele active care doresc să consume shake-uri sau băuturi proteice pe parcursul zilei.

Beneficii:

  • Design practic: Acest shake-er sportiv are un design ergonomic și elegant, cu o formă confortabilă pentru a-l ține în mână. Este proiectat să fie ușor de utilizat și de transportat, fiind ideal pentru persoanele active.
  • Capacitate mare: Capacitatea de 800 ml este perfectă pentru a încăpea cantitățile adecvate de băuturi proteice sau shake-uri proteice, astfel încât să vă puteți bucura de o băutură hrănitoare la sfârșitul antrenamentului sau între mese.

  • Compartimente multiple: SMARTSHAKE ORIGINAL2GO 800ML are mai multe compartimente separate, astfel încât puteți păstra diverse suplimente sau gustări, precum pudră proteică, suplimente alimentare sau nuci.

  • Material de calitate superioară: Shake-erul este fabricat dintr-un material rezistent și durabil, care este sigur pentru utilizarea în mașina de spălat vase, în cuptorul cu microunde și în congelator.

  • Protecție împotriva scurgerilor: SMARTSHAKE ORIGINAL2GO 800ML are un capac etanș, care protejează împotriva scurgerilor și asigură o siguranță maximă pentru băuturile dumneavoastră.

  • Ușor de curățat: SMARTSHAKE ORIGINAL2GO 800ML este foarte ușor de curățat datorită materialelor din care este fabricat, făcându-l ideal pentru utilizarea zilnică.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review