SMARTSHAKE SLIM SERIES 500ML

SMARTSHAKE
35,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
SMARTSHAKE

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

SMARTSHAKE SLIM SERIES 500ML este un shake-er sportiv care are o capacitate de 500 ml și este proiectat pentru a fi ușor de transportat. Este un produs perfect pentru persoanele active care doresc să consume shake-uri sau băuturi proteice pe parcursul zilei.

Beneficii:

  • Design practic: Acest shake-er sportiv are un design subțire și elegant, ceea ce îl face ușor de transportat și de utilizat în timpul antrenamentelor.
  • Capacitate mare: Capacitatea de 500 ml este perfectă pentru a încăpea cantitățile adecvate de băuturi proteice sau shake-uri proteice, astfel încât să vă puteți bucura de o băutură hrănitoare la sfârșitul antrenamentului sau între mese.

  • Compartimente multiple: SMARTSHAKE SLIM SERIES 500ML are mai multe compartimente separate, astfel încât puteți păstra diverse suplimente sau gustări, precum pudră proteică, suplimente alimentare sau nuci.

  • Material de calitate superioară: Shake-erul este realizat dintr-un material rezistent și durabil, care este sigur pentru utilizarea în mașina de spălat vase, în cuptorul cu microunde și în congelator.

  • Usor de curatat: SMARTSHAKE SLIM SERIES 500ML este foarte ușor de curățat datorită materialelor din care este fabricat, făcându-l ideal pentru utilizarea zilnică.

Detalii

Categorii
Brand