STACKER2 ALPHA MALE 300G

STACKER2
130,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
STACKER2

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Alpha Male 300g Stacker este un supliment alimentar care este comercializat pentru a ajuta la creșterea nivelului de testosteron, îmbunătățirea performanței fizice și mentale, reducerea stresului și îmbunătățirea sănătății sexuale

Beneficii:

  • creșterea nivelului de testosteron: acesta este un hormon important pentru dezvoltarea musculară, creșterea masei musculare, reducerea grăsimii corporale și îmbunătățirea performanței fizice. Alpha Male 300g Stacker conține ingrediente precum tribulus terrestris și zinc, care pot ajuta la creșterea nivelului de testosteron.
  • imbunătățirea performanței fizice și mentale: unele ingrediente din Alpha Male 300g Stacker, cum ar fi creatina și cafeina, pot ajuta la îmbunătățirea performanței fizice și mentale. Aceste ingrediente pot ajuta la creșterea energiei și a puterii, precum și la îmbunătățirea concentrării și a vigilenței.

  • reducerea stresului: Anumite ingrediente din Alpha Male 300g Stacker, cum ar fi ashwagandha și rhodiola rosea, sunt cunoscute pentru proprietățile lor de reducere a stresului. Aceste ingrediente pot ajuta la reducerea nivelului de cortizol, un hormon de stres, și la îmbunătățirea stării generale de bine si imbunătățirea sănătății sexuale: Unele ingrediente din Alpha Male 300g Stacker, cum ar fi tribulus terrestris și maca, sunt cunoscute pentru proprietățile lor de îmbunătățire a sănătății sexuale. Aceste ingrediente pot ajuta la creșterea libidoului

Mod de administrare: 1 cupa cu 15 min inainte de antrenament

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review