8%

STACKER2 BCAA 300G

STACKER2
55,00 RON / Buc 60,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
STACKER2

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Complete BCAA de la Stacker este un supliment alimentar ce conține o combinație de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA-uri) într-un raport optim (2:1:1), alături de aminoacizi esențiali și non-esențiali.

Beneficii:

  1. Creșterea masei musculare: BCAA-urile sunt esențiale în sinteza de proteine și pot ajuta la creșterea masei musculare și la reducerea timpului de refacere musculară după antrenament.

  2. Îmbunătățirea performanței fizice: Aminoacizii din Complete BCAA pot ajuta la reducerea senzației de oboseală și la îmbunătățirea rezistenței fizice.

  3. Protejarea masei musculare: BCAA-urile pot ajuta la protejarea masei musculare în timpul perioadelor de restricție calorică sau de antrenamente intense.

  4. Reducerea senzației de oboseală și a durerii musculare: Aminoacizii din Complete BCAA pot ajuta la reducerea senzației de oboseală și a durerii musculare asociate cu antrenamentele intense.

  5. Menținerea unui echilibru al glucozei în sânge: BCAA-urile pot ajuta la menținerea unui echilibru al glucozei în sânge, ceea ce poate fi benefic pentru cei care încearcă să-și controleze nivelul zahărului din sânge sau care doresc să reducă consumul de carbohidrați.

  Mod de administrare:  se amestecă 1/2 de linguriță (10 g) cu 200 ml de apă și luați înainte, în timpul sau după antrenament.

Detalii

Categorii
Brand