STACKER2 BCAA ENERGY 300G

STACKER2
96,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
STACKER2

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

BCAA Energy 300g este un supliment alimentar care conține aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), adică leucină, izoleucină și valină, dar și cafeină și alte ingrediente care îmbunătățesc nivelul de energie și concentrare.

Beneficii:

  • susținerea creșterii și menținerii masei musculare: aminoacizii cu catenă ramificată sunt considerați importanți pentru creșterea și menținerea masei musculare. Consumul de BCAA poate ajuta la prevenirea degradării musculare și la încurajarea creșterii musculare.

  • imbunătățirea nivelului de energie și concentrare: BCAA Energy conține cafeină și alte ingrediente care îmbunătățesc nivelul de energie și concentrare. Acest lucru poate ajuta la creșterea performanței sportive și la reducerea oboselii mentale și fizice.

  • reducerea oboselii musculare: antrenamentele intense pot duce la oboseală musculară și la acumularea de acid lactic în mușchi. Consumul de BCAA poate ajuta la reducerea oboselii musculare și la prevenirea acumulării de acid lactic.

  • susținerea pierderii în greutate: consumul de BCAA poate ajuta la susținerea pierderii în greutate prin reducerea apetitului și prin creșterea nivelului de energie

Mod de administrare: 1cupa/zi

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review