STACKER2 BCAA INTRA 342G

STACKER2
120,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
STACKER2

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

BCAA INTRA 342gr (30 serviri) este un supliment alimentar care conține aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), adică leucină, izoleucină și valină. Acești aminoacizi sunt considerați esențiali, ceea ce înseamnă că corpul nu poate să-i producă singur și trebuie să-i obțină din alimente sau suplimente.


Beneficii:

  • susținerea creșterii și menținerii masei musculare: aminoacizii cu catenă ramificată sunt considerați importanți pentru creșterea și menținerea masei musculare. Consumul de BCAA înainte sau după antrenamente poate ajuta la prevenirea degradării musculare și la încurajarea creșterii musculare.
  • reducerea oboselii musculare: antrenamentele intense pot duce la oboseală musculară și la acumularea de acid lactic în mușchi. Consumul de BCAA poate ajuta la reducerea oboselii musculare și la prevenirea acumulării de acid lactic.

  • imbunătățirea performanței sportive: consumul de BCAA poate ajuta la îmbunătățirea performanței sportive prin creșterea nivelului de energie și prin reducerea oboselii musculare.

  • susținerea pierderii în greutate: consumul de BCAA poate ajuta la susținerea pierderii în greutate prin reducerea apetitului și prin creșterea nivelului de energie.

Mod de administrare: 2 cupe/zi


Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review