STACKER2 CASEIN 908G

STACKER2
170,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
STACKER2
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

100% Casein 908G este un supliment alimentar care conține proteine din laptele de vacă. Caseina este o proteină de absorție lentă, ceea ce înseamnă că este eliberată treptat în corp pe parcursul mai multor ore. Acest produs este comercializat ca fiind o sursă naturală de proteine care poate ajuta la creșterea și menținerea masei musculare, precum și la recuperarea după antrenamentele intense


Beneficii:

  • creșterea și menținerea masei musculare: proteinele sunt esențiale pentru construirea și menținerea masei musculare. Caseina este o proteină de absorbție lentă, ceea ce o face o opțiune bună pentru persoanele care doresc să își mențină nivelul de proteine în corp pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • recuperarea după antrenamentele intense: antrenamentele intense pot duce la micro-leziuni musculare și la epuizarea rezervelor de energie din corp. Consumul de proteine după antrenament poate ajuta la refacerea și reconstruirea mușchilor, precum și la reumplerea rezervelor de energie. Caseina este o proteină de absorbție lentă, ceea ce o face o opțiune bună pentru a ajuta la recuperarea după antrenamentele intense.

  • susținerea pierderii în greutate: consumul de proteine poate ajuta la reducerea apetitului și la menținerea nivelului de glucoză din sânge, ceea ce poate ajuta la susținerea pierderii în greutate. Caseina este o proteină de absorbție lentă, ceea ce poate ajuta la menținerea sentimentului de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp.

  • imbunătățirea sănătății oaselor: consumul de proteine poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la prevenirea pierderii de masă osoasă. Caseina conține și calciu, un mineral important pentru sănătatea oaselor.

Mod de administrare: se amesteca 1 cupa cu  200 ml apa

Detalii

Categorii
Brand
Aroma
Ciocolata