STACKER2 CREATINE 6TH GEAR 1135G

STACKER2
139,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
STACKER2

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Stacker2 Creatine 6th Gear este un supliment alimentar ce conține mai multe ingrediente concepute pentru a susține creșterea musculară, forța și rezistența. 

Beneficii:

  • Performanță sportivă îmbunătățită: Creatina este un supliment bine-cunoscut care a demonstrat că îmbunătățește performanța sportivă prin creșterea cantității de energie disponibilă mușchilor în timpul exercițiilor de mare intensitate. Aceasta poate ajuta la ridicarea unor greutăți mai mari, alergarea mai rapidă sau efectuarea unui număr mai mare de repetări în timpul antrenamentelor.
  • Creșterea masei musculare și a forței: Prin creșterea cantității de energie disponibilă mușchilor, creatina poate ajuta, de asemenea, la susținerea creșterii musculare și a forței. Acest lucru este valabil mai ales atunci când este combinată cu exercițiile fizice adecvate și o dietă sănătoasă.

  • Recuperare mai rapidă: Creatina poate ajuta la reducerea timpului de recuperare după antrenamentele intense, ajutându-vă să vă întoarceți la antrenamentele dvs. cât mai curând posibil.

Mod de administrare recomandat: se dizolvă 2 cupe în 200ml de apă rece și se consumă imediat.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review