STACKER2 Liver Stack 60 Capsule

STACKER2
80,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
STACKER2
Cod produs - SKU 0023392

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Liver Stack 60 capsule reprezintă un supliment alimentar ce conține un amestec de ingrediente menite să îmbunătățească sănătatea ficatului și să îi protejeze funcția.


Beneficii:

  • protecție hepatică: ingredientele din Liver Stack sunt cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante, antiinflamatorii și de detoxifiere, toate acestea ajutând la protejarea ficatului împotriva deteriorării.
  • imbunătățirea digestiei: unele dintre ingredientele din Liver Stack ajută la îmbunătățirea digestiei și la creșterea absorbției nutrienților, astfel încât sănătatea ficatului poate influența, în mod indirect, multe alte procese din organism
  • sprijin pentru sănătatea generală: prin îmbunătățirea sănătății ficatului, Liver Stack poate ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate și a nivelului de energie.
  • reducerea nivelului de grăsime din ficat: Liver Stack poate ajuta la reducerea nivelului de grăsime din ficat, ceea ce poate fi important pentru persoanele cu probleme de greutate sau cu un stil de viață nesănătos.


 Mo de administare: se administreaza 2 capusle/zi dupa micul dejun.

Detalii

SKU
0023392
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review